Sistemul de bancuri de lucru item pentru producția manuală

item este prezent in Romania prin BIBUS SES! Proiectare perfectă a bancului de lucru si a posturilor de lucru în producție - cu sistemul de la item, sarcinile din producția manuală pot fi rezolvate în mod optim.

Bancuri de lucru industriale ergonomice


Personalizați în orice moment cu item si BIBUS SES

Aspectele ergonomice la locul de munca ar trebui să joace un rol central în producție, atât pentru productivitatea, cât și pentru sănătatea angajaților. Un sistem ergonomic de lucru se caracterizează mai ales prin posibilitatea de reglare infinit variabilă a înălțimii meselor și scaunelor de lucru. Deoarece pot fi individualizați, angajații dvs. își pot dezvolta întregul potențial.

LEARN MORE

WORK BENCH SYSTEM FAQ

Ergonomic industrial work bench


Proiectare ergonomică a bancului de lucru

Testat și recomandat: sistemul de bancuri de lucru item Romania


item a fost primul furnizor al unui sistem de bancuri de lucru industriale care a primit girul „campaniei Gesunder Rücken e.V.” pentru designul său ergonomic. Studiile arată că locurile de muncă industriale proiectate ergonomic măresc productivitatea unui angajat. Cu item Romania, aveți un domeniu de dezvoltare pentru proiectarea adecvată a postului de lucru, în special pentru cerințele tehnice și economice.

FIND SUITABLE ARTICLES IN THE SHOP

Ergonomic work bench design


Posturi de lucru accesibile pentru persoane cu dizabilitati

Sistem de bancuri de lucru item perfect adaptat

Flexibil, individual și certificat - acesta este sistemul bancului de lucru industrial item. Sistemul de bancuri de lucru item Romania asigură o integrare perfectă la configurarea posturilor de lucru adecvate pentru persoanele cu dizabilități. Distanțe scurte de prindere pot fi realizate cu ajutorul brațelor pivotante cu mai multe axe și a sistemelor de prindere ergonomice. În acest fel, sprijiniți proiectarea bancului de lucru fără limite.

FIND SUITABLE ARTICLES IN THE SHOP

Handicapped accessible workplaces


Bancuri de lucru + intralogistică

Acesta este item ergologistic®


item a dezvoltat ergologistic® pentru procese mai eficiente și productivitate crescută. În această formă inovatoare de proiectare a bancului de lucru, sistemul de posturi de lucru și intralogistica sunt aduse în armonie: un sistem de producție care oferă angajaților dvs. furnizarea de materiale sigure și ergonomice și optimizează în mod specific eficiența fluxului de materiale.

SAVE SAMPLE PACKAGE NOW 

TO THE WORKPLACE CONFIGURATOR 

Work bench system + intralogistics


Bancul de scule: toolpanel® System

Flexibilitate la locul de muncă industrial


Proiectarea bancului de lucru nu numai că poate fi ergonomică și inovatoare, dar are și un design excelent al produsului: sistemul toolpanel® System a câștigat Red Dot Award 2018 pentru structurile sale clare și posibilitățile versatile de atașare a sculelor. Ca produs al sistemului bancului de lucru, panoul de scule permite mai multă structură și ordine în producție.

EXPLORE THE TOOLPANEL

Tool wall: toolpanel<span style="background-color: white; color: rgb(84, 84, 84); font-family: Arial, sans-serif; font-size: 10pt; vertical-align: super; ">®</span> System


Stație de lucru cu protecție ESD

Proiectare sigură a bancului de lucru pentru producția dvs.


Protecția ESD este o cerință de bază pentru fiecare loc de muncă industrial modern. Pentru a contracara pericolul invizibil, item Romania oferă protecția ESD adecvată pentru fiecare zonă a mediului de lucru. La item, protecția împotriva încărcării și descărcării electrostatice începe cu conceptul sistemului de bancuri de lucru.

TO THE ONLINE SHOP

Workstation with ESD protection


Transport trolleys for all cases

Dynamics for your workplaces in production

In order to transport materials and workpieces quickly to the desired location, item transport trolleys are true organisational talents for your workplace in production. As a dynamic addition to the flexible provision of working materials, item transport trolleys can be used efficiently for industrial workplaces.

TO THE ONLINE SHOP

Transport trolleys for all cases


Intralogistics with SystemMobiles from item

For ideal transport at industrial work benches

As the perfect partner for your transport tasks, the SystemMobiles from item support you: thanks to their high variability and large selection of frame sizes and heights, the individual designs are optimised for various applications at the workplace in production. With the SystemMobile configurator, you can obtain your suitable intralogistics solution for efficient work bench design online with just a few clicks.

MOBILE SYSTEM CONFIGURATOR

Intralogistics with SystemMobiles from item

Work bench system from item: The advantages at a glance
  • Ergonomic: perfect adaptation to people
  • Efficient: optimised production processes
  • Expandable: comprehensive accessory portfolio