Sisteme vision și cititoare industriale de coduri Cognex

Cel mai important furnizor mondial de sisteme vision, software, senzori și cititoare industriale de coduri de bare utilizate în automatizarea producției.
Viziunea Cognex ajută companiile să îmbunătățească calitatea produselor, să elimine erorile de producție, să scadă costurile de producție și să depășească așteptările consumatorilor pentru produse de înaltă calitate, la un preț accesibil. Aplicațiile tipice pentru vision includ detectarea defectelor, monitorizarea liniilor de producție, ghidarea roboților de asamblare și urmărirea, sortarea și identificarea pieselor.

Cognex deservește o bază internațională de clienți din birouri situate în America, Europa și Asia și printr-o rețea globală de parteneri de integrare și distribuție. Compania are sediul central aproape de Boston, în Natick, Massachusetts, SUA.

BIBUS SES este partener Cognex in Romania. Realizam sisteme compexe bazate pe detecția și analiza imaginilor în timp real, folosind sisteme vision specializate Cognex, de înaltă performanță, precum și software specializat machine-vision. Activitățile ce presupun decizii umane bazate pe inspectare si evaluare vizuală se optimizează prin automatizarea procesului, crescând astfel randamentul, reducându-se erorile și implicit costurile de productie.

Cognex® Corporation este principalul furnizor de sisteme vision. Aceste sisteme de control optic și de citire a codurilor ID concepute de Cognex, sunt utilizate în întreaga lume, într-o gamă largă de aplicații în procesul de fabricație și de distribuție.
 
Cognex este leader mondial în furnizarea de sisteme vision, precum si de software, de senzori și de cititoare industriale de coduri de bare, utilizate în automatizarea proceselor de fabricatie și logisticii. Aplicațiile care se preteaza la folosirea acestor sisteme distribuite de BIBUS SES includ detectarea defectelor, monitorizarea liniilor de producție, ghidarea roboților de asamblare și identificarea, urmărirea, sortarea și identificarea componentelor. Cu sediul central in SUA, Cognex deservește o bază de clienți internaționali din peste 20 de țări.
 
BIBUS SES va ofera atat componentele Cognex precum si sistemele complete de inspectie, identificare si trasabilitate a reperelor, creand astfel o productivitate crescuta, cu mai putine erori de fabricatie. Utilizand solutiile complete, veti obtine reducerea costurilor directe de productie si cresterea satisfactiei clientilor!Produsele Cognex (Vision Sensors, Vision Systems si Barcode Readers) sunt de neegalat în capacitatea lor de a inspecta, identifica și ghida piesele. Aceste sisteme vision independente, de înaltă calitate, combină o serie de instrumente avansate vision cu preluarea și prelucrarea imaginilor de mare viteză. O gamă largă de modele, inclusiv scanere de linieși sisteme color, îndeplinesc toate asteptarile clientilor privind prețul și performanța.

În fiecare zi, Cognex se regaseste intr-un proces de cercetare a soluțiilor inovatoare, ajutand fabricantii să împingă limitele a ceea ce este posibil cu viziunea mașinilor. Inspirat de cunoașterea umană, tehnologia avansata oferă echipamentului de producție capacitatea de a recunoaște imaginile și de a percepe mediile în noi moduri. Cu flexibilitatea ochiului uman, viteza și precizia unui calculator, si algoritmii de viziune bazate pe învățare, pot rezolva acum toate aplicațiile din fabrica care pana acum pareau imposibile.

In întreaga lume, Cognex insumeaza zeci de mii de aplicații, inspectează miliarde de produse în fiecare zi, multe repere care efectiv n-ar fi putut fi fabricate fără tehnologia Machine Vision. Fie că este vorba despre verificarea nivelurilor de umplere a sticlelor de suc care se deplaseaza pe un conveier, citirea codurilor DPM color de pe piesele auto sau poziționarea ecranelor touch pe telefoanele inteligente la precizia la nivel de microni, tehnologia Machine Vision efectuează sarcini extrem de complicate si in detaliu, pe liniile de producție on the fly. Sistemele de inspectie optica Cognex, senzorii vision și senzorii de deplasare 3D laser ajută orice companie care isi doreste perfectiunea in materie de productie, rezolvand sarcini industriale complexe în mod fiabil și consecvent!
 
În calitate de partener Cognex in Romania, suntem preocupati de imbunatatirea productivitatii in orice fabrica. Impreuna cu specialistii nostri, va punem la dispozitie o gamă largă de modele, inclusiv sisteme color, îndeplinind toate solicitarile clientilor si suntem gata sa primim noi provocari in ceea ce priveste implementarea acestor sisteme!

Product Manager Măsură Control Actionari

Rodica Puscau
Tel. +4 0752 155 507
rodica@bibus.ro