Presostate, traductoare și afișoare de presiune de la SUCO

Experiența de peste 80 de ani și facilitățile de producție ultra-moderne permit fabricarea de produse de înaltă calitate pentru monitorizarea presiunii.

Pressure Monitoring

Presostate mecanice

SUCO produce presostate mecanice robuste care pot fi reglate într-un interval de presiune de la 0,1 la 400 bari și ating o siguranță la suprapresiune de până la 600 bari. Câteva mii de variante de presostate cu diafragmă sau piston sunt utilizate în diferite aplicații pentru aproape toate mediile gazoase și lichide.

Mechanical pressure switchesfind more


Presostate electronice

Presostatele electronice SUCO oferă o precizie ridicată, comutare reglabilă, stabilitate pe termen lung și tehnologie robustă în intervalul 0-600 bari. Presostatoarele electronice pot fi echipate cu funcții suplimentare, cum ar fi afișajul optic sau controlul meniului.

Electronic pressure switchesfind more


Traductoare de presiune

Datorită siguranței la suprapresiune ridicată, traductoarele de presiune SUCO au o durată de viață foarte mare, pot gestiona toate tipurile de medii utilizate în aplicații pneumatice sau hidraulice. Carcasele din oțel inoxidabil cu multe variante - mecanice și electronice, precum și domeniile de presiune personalizate fac disponibile sute de variante.

Pressure transmittersfind more


Senzori de presiune

Filiala SUCO, ESI Technology, furnizează o gamă largă de senzori de presiune pentru aplicații din industriile majore, cum ar fi petrol și gaz, submarin, aerospațial, proces, test și calibrare. Bijuteria tehnologiei senzorilor ESI este Silicon-on-Sapphire, care a redefinit capacitatea de performanță a produselor de monitorizare a presiunii.

Pressure sensorsfind more

 

loading...

Product Manager Măsură Control Actionari

Rodica Puscau
Tel. +4 0752 155 507
rodica@bibus.ro