Mașini de marcat cu laser - Gama de mașini integrabile 

Veți găsi un sistem de marcare laser care să se potrivească nevoilor dvs. din gama noastră largă de tehnologii și puteri.

Echipele noastre tehnice sunt capabile să efectueze teste în condiții reale pe piesele dvs. și vă sfătuiesc cu privire la parametrii optimi.

 

Fiber laser marking machine

Fibre-SERIES
Laser - Integrable

       DPSS marking laser Technifor

Hybrid-SERIES
Laser - Integrable

 

 

 

 

Green laser marking system

Green-SERIES
Laser - Integrable

       CO2 laser marking machine

C02-SERIES
Laser - Integrable

  

De la aplicații extrem de precise pe aliaje speciale cum ar fi titanul și inconel în industria aerospațială, până la caractere mari, cu semne adânci, care pot supraviețui mediilor dure, Technifor are o soluție laser pentru a răspunde cerințelor tale.

In plus, softul nostru dedicat  are parametri care permit formatarea rapidă și fără erori a codurilor 1D, 2D compatibile UID, GS1, AIM.

Modul Producție este puternic și flexibil și permite conexiunile la bazele de date externe eliminând erorile de introducere a datelor. De exemplu, un operator poate scana o serie de repere și datele necesare vor fi incarcate automat în câmpul corect pe o placă de identificare.

Ușor de integrat și de stabilit comunicarea 

Mașinile noastre de marcare cu laser respectă standardele industriale și pot fi ușor instalate pe liniile de producție noi sau existente.

Alegerea sistemului laser potrivit este esențială: colorarea suprafeței, gravarea 2D sau 3D, sunt posibile diverse efecte și rezultate și fiecarei aplicații îi corespunde propriul laser!

                          

 

Director Rețea Vânzări // Product Manager Marcare

Ion Sescioreanu
Tel. +4 0752 155 503
ion@bibus.ro