Profile modulare din aluminiu. Soluția cea mai simplă cu maximum de avantaje!

Fiind unul dintre ofertanții de profile industriale de top la nivel mondial și cu o bogată tradiție în spate, MK Technology Group este partenerul ideal atunci când vine vorba de profile modulare din aluminiu, echipamente de fabrică și conveioare.


Cu un design atractiv, multifuncţionale şi flexibile, profilele MK Technology Group oferite de BIBUS SES sunt sisteme profesionale care permit realizarea oricărui sistem tehnologic. Apelând la noi, vă putem ajuta nu numai cu oferirea de repere din stoc, dar şi cu proiectarea şi adaptarea dimensiunilor profilelor din aluminiu la sarcina pe care o vor suporta în timpul funcţionării. Aplicarea corectă a forţelor, dată de geometria specială a profilelor, este un alt avantaj pe care vi-l oferim! Tehnicienii nostri va vor propune solutia optimă atât in ceea ce priveşte comportarea în timp cât şi in ceea ce priveşte costurile, dat fiind faptul ca profilele nu necesită prelucrări mecanice suplimentare pentru asamblare. Vă oferim flexibilitate maximă, în condiţii de fiabilitate dovedită de un spectru larg de utilizari!

Gama de profile modulare din aluminiu cuprinde urmatoarele serii:

Seria 25
Este seria cea mai mică, se pretează la construcţia de standuri pentru expoziţii, construirea unor cadre pentru echipamente electrice, diferite cutii pentru înglobarea unor echipamente de test sau de masurători.

Seria 40
Seria 40 este cea mai diversificată! Aceste profile pot fi utilizate pentru formarea scheletului unui echipament de fabrica, echipament de protectie, pot fi baza unor scări, ghidaje sau platforme.

Seria 50
Seria 50 este ideala pentru încărcări statice ridicate, profilele fiind  optime pentru formarea corpului unor maşini, care sunt supuse la solicitări ridicate sau pentru construirea unor structuri rezistente.

Seria 60
Seria 60 a fost special concepută pentru aplicaţii ce erau de obicei rezervate construcţiilor din oţel. Întreaga lungime a profilului poate fi exploatată datorită conectorilor ce folosesc şuruburi M12.


 
Gama de elemente de fixare a profilelor de aluminiu este concepută pentru a face cat mai usoară conectarea si fixarea profilelor MK. BIBUS SES, partener MK Technology Group in Romania, asigură personalizarea profilelor din aluminiu conform specificațiilor clienților. Profilele sunt disponibile sub formă de bare dar, la cerere, debităm produsele la lungimea dorită de client, in atelierele noastre și oferim elementele de legatură cu o tehnologie fiabilă de conectare, pentru construcția structurilor. Folosirea profilelor din aluminiu asigura flexibilitate maximă fără a fi necesară prelucrarea mecanică a profilelor în vederea asamblării acestora.


  

Diversitatea mare de geometrii, secţiuni şi dimensiuni ale sistemului de profile modulare din aluminiu, asigură satisfacerea cerinţelor in orice condiţii cerute de client. Profilele noastre prezintă avantajul formei speciale care permite conectarea pe oricare dintre laturi (având canale de fixare pe toate părţile profilului) asigurând astfel o construcţie facilă, fără eforturi şi cu posibilităţi de aplicare neliminitate in orice configuraţii! In plus, profilele MK Technology Group se folosesc atât in construcţii fixe, stabile cât şi in structuri flexibile, putând fi astfel refolosite în alte aplicaţii, după demontare, putând fi transportate uşor. Toate construcţiile pot fi uşor demontate şi remontate, oferind astfel posibilităţi nelimitate de asamblare, folosind doar unelte simple şi uzuale, la indemâna oricui. Profilele de aluminiu pot fi combinate cu produse din alte domenii cum ar fi: unităţile liniare, ghidajele, actuatoarele electrice, coloanele de ridicare.
 
Un alt aspect important îl reprezintă versatilitatea sistemelor de profile. Astfel, secţiuni diferite pot fi combinate împreună pentru a obţine configuraţia dorită! Domeniile de utilizare sunt variate: mese şi posturi de lucru simple sau cu accesorii, cu reglare electrica a înalţimii de lucru, posturi cu iluminare, garduri de protectie, împrejmuire roboti industriali, rafturi şi ansamble de rafturi, conveioare, bancuri de lucru usor configurabile şi ergonomice, mobilier industrial, structuri cadru pentru linii de fabricaţie, diverse structuri pentru maşini industriale. Întrucat va oferim o gama variată de dimensiuni, sectiuni şi accesorii, vă asigurăm că veţi beneficia de sprijin in alegerea dimensiunilor optime, în funcţie de încărcarea pe care o vor suporta structurile create - avem soluţia pentru orice variantă structurală!

  

Cu ajutorul profilelor din aluminiu, oferite de BIBUS SES, se pot construi structuri modulare, rezistente, uşor de asamblat datorită gamei largi de elemente de îmbinare si cu un aspect plăcut datorită suprafeţei anodizate, fară a fi necesară vopsirea! Timpul de livrare este de 24-48 de ore de la comanda fermă, in limita stocurilor, la profilele de bază. Pentru repere speciale avem termene mici de livrare iar gama cuprinde peste 250 de secţiuni diferite de profile.
 
Rețeaua internațională MK Technology Group de producție, vânzări și servicii răspunde rapid cerințelor dvs. și vă ajută sa vă creșteți productivitatea! In plus, vă oferă sursa unică pentru echipamentul complet: module interschimbabile și profile dar și conveioare și echipamente de fabrică, personalizate!

loading...
  • mk profil serie 25
  • mk profil serie 40
  • mk profil serie 50
  • mk profil serie 60
  • mk profilverkleidung

Product Manager Transmisii Mecanice

Dorin Vadasan
Tel. +4 0752 155 509
dorin@bibus.ro

Product Manager Transmisii Mecanice

Ede Tomka
Tel. +4 0752 155 508
ede@bibus.ro