Conveioare cu vacuum

Va invitam la o cafea! Alaturi de conveiorul vacuumatic de la PIAB!
 
Suntem convinsi ca atunci cand vine vorba de cafea… nimeni nu se gandeste la vacuum!
BIBUS SES va invita sa descoperiti virtual aroma cafelei transportata cu ajutorul conveioarelor vacuumatice oferite de PIAB!
 
In ultimii ani, consumul de cafea la nivel mondial a sporit considerabil. Dar in acelasi timp, a crescut si cererea pentru produse de inalta calitate!
Astfel a fost nevoie de o solutie inovatoare de fabricatie pentru a satisface asteptarile celor mai pretentiosi clienti! 

Conveiorul cu vacuum destinat industriei alimentare, a inlocuit cu success operatiile manuale de manipulare a boabelor de cafea,
asigurand o instalare si o mentenanta facila precum si o reducere semnificativa a costurilor generale de fabricatie.
Conveioarele vacuumatice se pot instala la diferite inaltimi, pot transporta materialele pe diferite distante si pot atinge debite de până la 10 tone/h.

In plus, se elimina riscul de contaminare a produsului manipulat precum si riscul de deteriorare a acestuia in timpul transportului!
Acest transportor este utilizat pe scara larga in industrie, acolo unde preocuparea principala este calitatea produselor alimentare.
 
Acest conveyor vacuumatic PIAB este adesea folosit ca o alternativă la transportoarele mecanice acolo unde se urmareste transportul fara praf precum si o întreținere redusă.
Desi utilizeaza un spatiu mic de instalare, conveiorul asigura o viteza maxima de transport fara a afecta calitatea produsului.
 
Un alt avantaj este ca pompa folosita se bazeaza pe tehnologia COAX®, care este in prezent cea mai eficienta metoda de producere a vidului!
 
Transportoarele noastre pentru industria alimentara si farmaceutica sunt proiectate cu un corp din oțel inoxidabil (ASTM 304)
si garnituri de etansare in zonele de contact direct cu produsele, in conformitate cu normele de calitate FDA. Conveioarele PIAB sunt certificate ATEX Dust. piFLOW®p și piFLOW®t sunt certificate ATEX Gas.
 
PIAB a reusit sa revolutioneze manipularea automata a produselor fragile, precum dulciuri, bomboane, boabe de cafea prajite, condimente, nuci intregi sau comprimate farmaceutice.
Eliminand utilizarea unor echipamente voluminoase si necorespunzatoare si a unor proceduri intermediare, adesea manuale,
conveiorul PIAB va transfera in siguranta ingredientele si produsele intre diversele unitati de procesare sau spre liniile de ambalare, evitand toate riscurile de deteriorare.

Sunteti in cautarea unei solutii de transport automat al produselor? Aratati-ne CE, CAT si UNDE! BIBUS SES va arata CUM!
Specialistii BIBUS SES va pot oferi configurarea ideala potrivita aplicatiei dvs., precum si probe cu aceste sisteme de transport cu vacuum fiabile, eficiente si fara praf de la PIAB!

loading...
  • usda conveyors c2102s 840x580
  • usda conveyors c3302s 840x580
  • atex conveyors usda 840x580
  • atex conveyors uc3304 840x580
  • usda conveyors c330s 840x580

Product Manager Tehnica Fluidelor

Catalin Nicu
Tel. +4 0756 155 506
catalin@bibus.ro

Product Manager Tehnica Fluidelor

Cosmin Rogojan
Tel. +4 0752 155 504
cosmin@bibus.ro