Engineering - Logistics - Services

BIBUS oferă o gamă extinsă de produse pneumatice, proiectate pentru a satisface cerințele din fiecare sector al pieței. Noi oferim confortul sursei unice combinată cu componente și sisteme inovatoare complete. De la semiconductoare la automotive, de la industria medicală la petrol, produsele noastre sunt concepute pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră unice.

BIBUS  oferă o linie completă de componente tehnologice de mișcare, inclusiv controlere, drivere, motoare, senzori, cuplaje, ghidaje, reductoare și elemente de acționare liniare. Gama noastră este în continuare completată cu arcuri pe gaz industriale, invertoare, sisteme de siguranță și de profile din aluminiu. Prin acestea BIBUS oferă confortul sursei unice.

Hidraulica de BIBUS oferă o gamă extinsă de produse hidraulice si electro hidraulice, proiectate pentru a satisface toate cerințele provenite atât din sectorul mobil cât și din cel industrial. Filialele noastre locale europene asigură cea mai competentă expertiză tehnică și cea mai rapidă livare. Noi oferim confortul sursei unice combinată cu componente și sisteme inovatoare complete.

Prin tehnologia noastră de mediu comercializăm o gamă completă de pompe de aer, suflante, pompe de vacuum, suflante cu turbină, difusere cu aer, pompe submersibile și pompe speciale. Prin aceasta, BIBUS oferă experiența achiziționării de la o sursă unică a echipamentul necesar, conceput pentru a se potrivi sistemelor de tratare a apelor uzate sau curate.